Praktiske kortfristede lån med gennemsigtige vilkår

Creditstar tilbyder tilgængelig finansiel service til privatpersoner med kyndig og venlig kundeservice.

Vi har arbejdet som en international koncern siden 2006 og har markedsført finansielle produkter, der er bekvemme, fleksible og nemme at forstå og opfylder vores kunders forventninger og behov.

Vi ønsker, at vores Creditstar-tjenester skal gøre dagligdagen lettere for vores kunder. Vores kunder kan stole på os, når de har brug for enkel og kortfristet økonomisk bistand. Vi leder vores kundeforhold i en positiv atmosfære, i en venlig og høflig ånd. Vi ønsker at være en udbyder, der er betroet af vores kunder.

 

Vores lån

Vi tilbyder kortfristede lån til kvalificerede kunder gennem en enkel og hurtig ansøgningsproces. Vores lån har varighed af 120 dage. Låntageren kan for første gang ansøge om op til 12 000 kr. , tilbagevendte kunder med rettidige tilbagebetalinger kan kunden øge lånets størrelse til højst 12 000 kr. .

Hvordan det virker

Ansvarlig udlån

Vores service leveres med stor integritet. Vi stræber efter at imødekomme alle forventninger fra vores kunder. Vi er forpligtet til ansvarlig udlån og overholder strenge, detaljerede og praktiske kriterier for behandling af lån, herunder brugen af ​​kredit score, kontrol af kredit reference firmaer og tilstrækkelig indkomst verifikation.

Principper for ansvarlig udlån
 

Fakta om Creditstar

International tilstedeværelse og service
×