02.06.2022

SmartCredit: en ny måde at optage lån

Når der dukker noget op, som du virkelig føler, at du har brug for, så er det svært bare at ignorere det. At få et lån er ikke altid lige nemt.
Det er for mange kunder ekstremt vigtigt, at kunne have fuld kontrol over sine lån.Derfor har Creditstar lavet en løsning, som netop møder behovet for folk som dig:
Smartcredit.

Hvad er SmartCredit?

SmartCredit er helt nyt produkt som er lanceret af CreditStar Group og skabt til kunder, som ønsker mere kontrol, fleksibilitet og effektivitet med deres lån.

At søge om et lån i en traditionel bank kan være en lang og kompliceret proces, især for dem der ikke kender så meget til den finansielle verden.
SmartCredits effektive teknologi fjerner enhver bekymring og irritation og leverer en problemfri ansøgningsproces, der kan foregå online fra dit eget hjem.
En kraftig innovation, som kan sikre dig svar på din låneansøgning, før pizzabudet når at levere aftensmaden.

Ansøgningsprocessen varer få minutter, og så snart din ansøgning er godkendt, vil du modtage dine længe ventede penge indenfor blot 30 minutter.

Er du i tvivl eller har du spørgsmål? Så er der ingen grund til bekymring; vores venlige kundeservice-team er altid klar til at hjælpe dig og rådgive med den rette beslutning.

Du har som nævnt den fulde kontrol over dit lån og din låneproces, og det skal derudover yderligere fremhæves at:
Du kan ansøge om lånebeløb på helt op til 65.000 kr.
Og vælge at tilbagebetale over 24 månedlige rater.

Overskuelige tilbagebetalinger, der passer til dine behov.

Ved større beløb og længere låneperioder, kan kunden vælge at bruge pengene på en bredere vifte af varer og tjenester.

Mere tid til tilbagebetaling og mindre pres.
Hvad mere kan man bede om?

Hvad kan SmartCredit gøre for dig?

Med SmartCredit behøver du ikke længere bekymre dig om de ting, du skal bruge pengene på. Dette nye låneprodukt sikrer dig, at du kan bruge dine penge til hvad end du ønsker lige fra bilreparation til renovering af hjemmet.

Her er et par eksempler som dine penge kan gå til:

•   Møbler til hjemmet
•   Ferier
•   Husleje-depositum
•   Tandlæge-regning
•   Dyrlægeregning
•   Ny laptop, smartphone, etc.

Et produkt, tusindvis af løsninger.

Hvorfor vælge CreditStar?

CreditStar er et internationalt finansselskab med mere end 15 års erfaring i forbrugslån. Selskabet opererer i 8 lande og ekspanderer fortsat på globalt plan.

Vi forvandler teknologi, automatiserede processer, algoritmer og data-analyse til brugervenlige låne- og kreditprodukter, som lever op til brugernes behov.
Intet er vigtigere for os end at levere den bedste service for vores kunder, mens vi samtidig forsøger at forbedre os hver eneste dag.

Hvis du leder efter et pålideligt produkt, som kan give dig total fleksibilitet og kontrol via en hurtig og brugervenlig proces, så har CreditStar svaret.


Besøg SmartCredits hjemmeside for at læse mere om dette nye innovative produkt!

Lær mere om SmartCredit