Velkommen til

Creditstar blog

Jul: Sjove ting at lave i juletiden

Kan du mærke stemningen? Kom nu, du ved jo godt, hvad vi taler om!
Lyskæderne der er hængt op i gaderne. Sneen der daler ned fra himlen og som på en helt særlig måde nærmest varmer om hjertet, den store jagt på den helt særlige gave, træer der er pyntet fra top til tå… nu ved du helt sikkert hvad jeg taler om! 

16.09.22

De ting, du ikke kan undvære i din garderobe i vinteren 2022

Som de sagde i Game of Thrones, Vinteren kommer!
Og hvis vinteren bringer kulde og frost, bør vi overveje at forny vores garderobe.
For at kunne leve med den kolde årstid er vi nødt til at have det rigtige outfit, så vi trygt kan klare hver eneste dag uden at gå på kompromis med vores stil.

22.08.22

Tillykke med fødselsdagen, Creditstar Group!

Seksten år er en vigtig bedrift for alle, inklusive Creditstar.
Når det er sagt, har Creditstar fejret sin fødselsdag hver august siden det distancerende 2006.På trods af alle udfordringerne er vi vokset til at blive en stor aktør i finanssektoren, og vi tilfredsstiller millioner af kunder med innovative og brugervenlige produkter, der opfylder ethvert behov.

11.08.22

Bryllup: Udgifter som ikke bør undervurderes

Der er ingen tvivl om, at ægteskabet kan være et af de smukkeste momenter i to menneskers liv.
Men at planlægge et bryllup kan være svært og kærlighed alene er ikke nok til at få festen på plads.

07.07.22

7 Europæiske Sommerdestinationer For 2022

Krystalklart hav, frisk bjergluft eller byer der summer af liv?
Sommeren efterlader os med en uendelig mængde af muligheder for hvor vi kan bruge vores ferie på bedste vis.Hvor mange europæiske destinationer kender du til, som kunne være ideelle at bruge sommerferien på?

16.06.22

Midsommer: Mange traditioner for en verdensomspændende fest

Midsommer markerer officielt sommerens begyndelse.Det er en slags helligdag fyldt med traditioner, historie og magi.
En fejring på tværs af forskellige nationer, men især i de nordeuropæiske lande. 

02.06.22

SmartCredit: en ny måde at optage lån

Når der dukker noget op, som du virkelig føler, at du har brug for, så er det svært bare at ignorere det. At få et lån er ikke altid lige nemt.
Det er for mange kunder ekstremt vigtigt, at kunne have fuld kontrol over sine lån.Derfor har Creditstar lavet en løsning, som netop møder behovet for folk som dig:
Smartcredit.

16.05.22

Nemme måder at tjene ekstra penge på

Alle vil gerne tjene flere penge.

Hvad enten du betaler af på lån, planlægger en drømmeferie eller sparer op til din pension, kan øget indkomst hjælpe dig frem mod dine mål.

07.04.22

Sådan fejrer du påsken på et budget

Lige så meget som påsken er en sjov fest for familien, kan den også være en hård tid for familiens budget. Du er lige kommet igennem julen, nytår og Valentinsdag, og nu er det tid til at begynde at tænke på kanintøj til børnene, kæmpe påskeæg og masser af velsmagende mad til en helt særlig påskemiddag. Udgifterne kan hurtigt hobe sig op.

16.03.22

5 europæiske byer, du kan besøge til forår

Foråret er lige om hjørnet! Solen begynder at blive varmere, græsset bliver grønnere og blomster begynder at blomstre. Derfor er denne årstid det perfekte tidspunkt at nyde en storbyferie og opdage de smukkeste europæiske destinationer. Om foråret er folkemængderne meget mindre og priserne lavere i forhold til sommeren.

09.02.22

Valentinsdagstraditioner rundt om i verden

Valentinsdag er en længe ventet mærkedag over hele verden. Valentinsdags oprindelse er uklar, men det menes, at mærkedagen har sine rødder i det gamle Rom, hvor den først blev kendt som Lupercalia. I slutningen af det 5. århundrede blev navnet officielt erstattet med Skt Valentinsdag, idet den blev opkaldt efter de elskendes helgen.

12.01.22

Hvad bringer 2022?

2022 er her endelig, og vi vil selvfølgelig gerne vide, hvad der vil ske! Astrologer forudsiger, at dette år vil være fyldt med nye muligheder, optimisme og vil være meget anderledes end de sidste mange år.

17.12.21

Enkle råd til at spare penge til jul i år

Julemåneden kan være en dyr tid for mange af os. Selvom julen handler om at tilbringe kvalitetstid med sin familie og skabe minder, er det også nemt at komme til at bruge for mange penge. Før du ved af det, er der gaver, familiemåltider, rejser og meget mere, der skal betales.

07.12.21

Julegaveguide: Unikke ideer til hele familien

Juletiden er lige om hjørnet! Og det betyder, at det er tid til at begynde at overveje, hvad der skal under juletræet. På trods af al den glæde og spænding, juletiden bringer, kan det også være en stressende tid. At finde på nye og unikke gaveideer hvert år kan virke som en umulig opgave.

15.11.21

5 sjove hobbyer, som ikke koster noget

For mange er hjemmearbejde blevet den nye normaltilstand. Men når du bruger så meget tid derhjemme, bør dit liv ikke kun dreje sig om at arbejde på din computer, kigge på de sociale medier og se fjernsyn. For at opretholde en sund balance mellem arbejde og fritid er det vigtigt at koble fra, slappe af og have det sjovt i din fritid.

22.10.21

Sådan kommer du ud af gæld: 3 tips, der virker

Det er ikke let at stå i gæld. Hvis du ikke når at betale af på dine lån, eller din husleje og andre regninger, kan det forårsage alvorlig økonomisk stress. Det kan også forhindre dig i at nå mål, der faktisk er vigtige for dig, som at købe dit eget hjem eller spare op til din pension.

18.10.21

Skab luft i økonomien med enkle sparetips i husholdningen

Nogle gange skal der hverken investeringer eller hårdt arbejde til for at tjene en skilling eller to. For følger man det gamle ordsprog om ‘penge sparet er penge tjent’, så ligger der faktisk et par indtjeninger eller to at hente for næsen af dig. Enhver husstand har flere forskellige enheder og funktioner, hvor man med fordel kan ‘justere’ lidt på vanerne for at hente op til flere besparelser. Vi kigger her på en lille håndfuld af de vigtigste, som du kan kaste dig ud i med det samme.

27.09.21

Smarte økonomiske mål, du kan sætte for dig selv

De fleste af os ønsker, at vores økonomiske situation ville være bedre, end den er. Vi har dog normalt ikke en klar plan for at opnå det. Hvis du ikke bevæger dig i retning af noget specifikt, er det nemt at miste fokus og bruge mere, end du burde. før du kan begynde at spare penge, er det derfor vigtigt at sætte dig klare økonomiske mål.

13.09.21

Sådan bliver du klar til efteråret

Det er den tid på året igen. Børnene kommer tilbage i skole, dagene bliver kortere og bladene begynder at skifte farve. Selvom efteråret er årstiden til at gå ture og nyde den smukke natur, betyder det også, at man tilbringer meget mere tid indenfor. Så hvis du ikke har gjort det allerede, er tiden nu inde til at begynde at forberede dit hus eller din lejlighed på de køligere måneder, der er på vej. Med blot nogle få ændringer kan du forvandle dit hjem til et hyggeligt sted, hvor du får lyst til bare at slappe af på sofaen og nyde en varm kop te.

03.08.21

Creditstar fejrer sin 15-års fødselsdag!

I august er det tid til at fejre, da Creditstar når en vigtig milepæl. I denne måned er vi officielt 15 år gamle! Derfor er der intet bedre tidspunkt end nu til at se tilbage på nogle af de ting, vi har opnået i løbet af de sidste 15 år.

30.06.21

Enkle måder at spare penge på denne sommer (og stadig have det sjovt)

Alle elsker sommer. Lange solrige dage, bilture og konstant grillning – alt dette gør det til den mest ventede tid på året. Imidlertid kan sommeren også være en af ​​de dyreste årstider. Med alt der langsomt åbner op igen, vil alle bare ud og lave noget sjovt. Men alle disse aktiviteter kan i sidste ende koste en hel del. Så inden du begynder at lave dine sommerplaner, skal du bare tage et lille skridt tilbage og tænke på, hvordan det kan påvirke dit budget.

05.05.21

15 inspirerende citater, som alle mødre har brug for at høre

Vidste du, at mors dag er den tredje mest populære helligdag i verden lige efter jul og påske? Den fejres i mere end 50 lande globalt, dog på forskellige datoer. Selvfølgelig bør vi ære vores mødre hele tiden, men da vi “officielt” kun får 1 dag, er det nu den perfekte lejlighed til at anerkende disse særlige kvinders styrke og modstandsdygtighed.

31.03.21

5 sikre og festlige måder at fejre påsken

Påsken er lige rundt om hjørnet! Vejret varmer endelig op, træer begynder at blomstre, og mange forbereder sig på at fejre den festlige weekend. Selvom tingene i år er lidt forskellige fra det, vi er vant til, skal du ikke lade den nuværende situation ødelægge det sjove. Nu er det perfekte tidspunkt at tilbringe kvalitetstid sammen med din familie, spise en masse chokolade og løfte alles humør. Der er masser af påskespil og aktiviteter, du kan nyde med dine kære, mens du holder dig sikker og socialt distanceret.

26.03.21

5 side-hustle-ideer, som du kan begynde på i dag

Spredningen af ​​COVID-19 har påvirket næsten alle lande i verden. Tæt på alle har oplevet pandemiens økonomiske indvirkning. Mange af os har været nødt til at justere den måde, vi arbejder på, og nogle af os beskæftiger os endda med afskedigelser og nedskæringer.

19.03.21

Træningstips: Sådan holder du dig sund under nedlukningen

Så blev der lukket ned igen,

For fitnessentusiasterne: Jeg vil vædde på, at du pressede på og arbejdede hårdt på at få en sommerkrop til juni eller juli 2021, eller måske var du lige begyndt at finde din rytme igen og gradvist var ved at opbygge momentum for at nå dine daglige fitnessmål. Desværre, på grund af den midlertidige lukning af fitnesscentre, kan det have gjort nogle af jer demotiverede eller humørsyge. Her deler vi dog nogle tips om forskellige måder, hvorpå du kan holde dig aktiv på et budget.

05.03.21

En kort historik over nogle af de mange kvindelige præstationer

Har du nogensinde spekuleret over, hvad der er de største kvindelige bedrifter nogensinde? Fra oldtiden til i dag har historien set adskillige stærke og magtfulde kvinder. Uden hvert af deres bidrag ville verden være anderledes end den er i dag. For at fejre kvindernes internationale kampdag og alle de fantastiske kvinder omkring os, har vi udvalgt nogle af de mange utrolige ting, kvinderne har gjort. Fra den første kvindelige gynækolog til en vinder af Nobels fredspris – disse kvinder har bestemt sat deres præg på historien.