Tag et kortfristet lån fra Creditstar

Her er alt, hvad der er at vide om vores hurtige og enkle låneproces, med tilbagebetaling og lånudvidelser.

Første lån

Hvis du har brug for kortfristet økonomisk assistance, er Creditstar her for at give dig en enkel og gennemsigtig løsning. For at få lånet skal du:

1. Vælg dine lån detaljer

Du kan ansøge om et lån på op til 12 000 kr. i en periode på 365 dage. Vælg bare og klik på Anvend.

2. Tilmeld dig under processen med første lån ansøgning

Vi har brug for din personlige data for at registrere din brugerkonto. Derefter kan du igen gennemgå detaljerne i din låneansøgning og ændre dem, hvis du ønsker det.

3. Bestå identitetsbekræftelse og solvenscheck

For at kunne tilbyde en sikker service skal du identificere dig selv under ansøgningsprocessen ved at bruge de angivne og instruerede verifikationsmetoder.

4. Bekræft og underskriv med NemID

Når du har bekræftet kontrakten med NemID, vil den blive sendt til undersøgelse. I nogle tilfælde vil vores repræsentant kontakte dig for at bede dig om flere detaljer vedrørende din ansøgning.

Ansøgning godkendt

Hvis din ansøgning er godkendt, vil midlerne nå din konto normalt inden for 5 til 7 arbejdsdage, men denne tid kan variere afhængigt af banken.

Gentagen låntagning

For tilbagevendende kunder vil processen være mere enkel. Afhængigt af din brugerkonto kan du låne op til 12 000 kr..

1. Vælg dine lån detaljer

Du har allerede din brugerkonto hos os, så der er ikke behov for at udfylde registreringen igen. Ansøg om et kortfristet lån enten fra hjemmesiden eller alternativt først log ind på din brugerkonto og indsend ansøgningen derfra. Husk at for at ansøge om et nyt lån skal man have betalt eksisterende lånforpligtelser.

2. Bekræft og underskriv med NemID

Din låneansøgning vil blive gennemgået på samme måde som i tilfælde af din første låntagning. I nogle tilfælde kan vores repræsentant kontakte dig og bede dig om flere detaljer, så vi kan træffe beslutningen. Som ansvarlig långiver garanterer Creditstar ikke dig øjeblikkelig godkendelse, selvom du tidligere har brugt tjenesten.

Ansøgning godkendt

Hvis din ansøgning er godkendt, vil midlerne nå din konto normalt inden for 5 til 7 arbejdsdage, men denne tid kan variere afhængigt af banken.

Afdrag

Med rettidige tilbagebetalinger kan du øge det lånebeløb, du kan ansøge om, når du har brug for vores finansielle service næste gang.

For at give dig en påmindelse på forhånd, vil vi også sende dig en e-mail og sms-besked 5 dage før din tilbagebetalingsdato forfalder. Du kan altid kontrollere de nødvendige betalingsoplysninger, når du logger ind på din brugerkonto side på vores hjemmeside.

Udvidelser

Udvidelse af et lån kan være en mulighed for dig, hvis du på forhånd antager at du ikke kan tilbagebetale til din oprindelige tilbagebetalingstidspunkt.

Creditstar giver mulighed for at forlænge et lån i perioder på 5 til 30 dage, regnet fra dit oprindelige lån / forfaldsdato. Udvidelsen skal dog anvendes senest inden for 30 dage fra forfaldsdagen ved at betale udvidelsesgebyret. Udgifterne til det udvidede lån for den ønskede periode er de samme som det ville være omkostningerne ved det oprindelige lån i samme periode. Det vil blive præsenteret for dig på forhånd under låneudvidelsesprocessen.

For at aktivere den nye tilbagebetalingsplan skal du:

1. Indsend anmodningen om udvidelse fra din brugerkonto side.
2. Derefter betale låneudvidelsesgebyret inden din oprindelige tilbagebetalingstidspunkt.

Hvis du undlader at gennemføre et af disse to trin, vil vi ikke kunne forlænge dit lån.