Lån til uddannelsen

Der er ingen sjovere og mere magisk tid end studietiden. Især når det er lykkedes at komme ind på drømmestudiet i København, Odense, Århus eller Aalborg. Livet ligger for fødderne af dig. Nye venskaber dannes, en ny by skal udforskes og fantastiske udfordringer venter på din uddannelse.

Studietiden skal for alt i verden være gnidningsfri. Der skal være plads til at fokusere 100 procent på studie-arbejdet og 100 procent på vennerne. Økonomien er naturligvis altid et issue for enhver studerende, men det må aldrig blive et uoverstigeligt problem.

For en studerende kan selv den mindste uventede ekstra-udgift imidlertid skabe problemer, og det kan i den forbindelse være vanskeligt at løfte penge. Især fordi almindelige banker ofte har lange behandlingstider, som man som studerende ikke har tid til at vente på. I andre tilfælde kan det ligefrem være svært som studerende at blive godkendt til et lån.

Som studerende har man brug for en låneudbyder, der tør fæste lid til en. Og man har brug for en hurtig behandlingstid med så få bureaukratiske forhindringer som overhovedet muligt.

Lån til uddannelsen så du kun skal fokusere på studiet

Du kender det sikkert godt, hvis du allerede er studerende. Og du vil sikkert støde på det, hvis du står foran at skulle studere snart. Behovet for lidt ekstra kapital dukker op på både velkendte og knapt så velkendte steder.

Lån til uddannelsen er nemlig ikke nødvendigvis et lån til nye bøger. Det kan også være et lån til en ny bærbar computer eller tablet, hvis din gamle arbejdscomputer er gået ned. Det kan også være penge til en ekstra regning, som måske har væltet studie-budgettet i en måned eller to.

Måske vil du gerne dygtiggøre dig yderligere på studiet ved at tage ekstra kurser online, som koster penge. Her kan lånet også hjælpe dig. Måske savner du penge til en studietur, som er vigtig for uddannelsen, måske trænger du bare til en weekend get away med en ven.

Lån til uddannelsen kan derfor være mange ting. Det kan være direkte hjælp til bøger, tekniske hjælpemidler eller kurser, men det kan i samme åndedrag også være økonomisk hjælp til en regning eller til huslejen i en måned, hvor pengene er små.

De klare fordele ved at tage et lån hos Creditstar

Det gode ved et lån hos Creditstar er, at du kan optage det når som helst og betale tilbage i de valgte rater, som passer dig. Derudover er der klare fordele, som du ikke vil finde hos din almindelige bank i Danmark. De væsentligste fordele er:

  • Let og overskuelig online ansøgningsproces
  • Hurtig behandlingstid og svar på få minutter
  • Pålidelig og rutineret låneudbyder med årelang erfaring i branchen
  • Ansøg via mobilen mens du er på farten

Bliver du godkendt til dit lån hos Creditstar vil udbetalingen blive igangsat indenfor samme dag.

Vores produkter

SmartCredit giver dig total kontrol, overblik og ro over situationen. Vi har elimineret uroen og stressen mellem trange betalingsrater og har gjort hele betalingsprocessen mere smidig og nem via ny smart teknologi, som giver dig fuld kontrol over din økonomi.

| SmartCredit

  • Op til 36 måneder
  • Til ethvert formål
  • Enkel proces

SmartCredit

Afdragslån - Op til 65.000 DKK

  • Op til 36 måneder
  • Til ethvert formål
  • Enkel proces