26.03.2021

5 side-hustle-ideer, som du kan begynde på i dag

Spredningen af ​​COVID-19 har påvirket næsten alle lande i verden. Tæt på alle har oplevet pandemiens økonomiske indvirkning. Mange af os har været nødt til at justere den måde, vi arbejder på, og nogle af os beskæftiger os endda med afskedigelser og nedskæringer.

Mens verden bestemt har ændret sig, er der også mange sektorer, der stadig vokser. Hvis du opholder dig mere derhjemme eller bare har lidt ekstra tid, kan det være det perfekte øjeblik at påbegynde en side-hustle.

Så hvad er en side-hustle (sidegesjæft)? Det er simpelthen enhver aktivitet, du laver uden for dit fuldtidsjob for at tjene ekstra penge. En af de største fordele ved at have en side-hustle er naturligvis ekstra indkomst. Den hjælper dig med at betale din gæld, opspare penge til et større køb eller blot hjælpe dig med din opsparing. Men det er ikke alt. At påbegynde et sekundært arbejde kan faktisk være super sjovt, hjælpe dig med at lære nye færdigheder og til sidst endda blive til noget større.

Klar til at tage en ny udfordring op? Vi har sammensat 5 af de bedste side-hustle-ideer, som du kan starte på allerede i dag.

Bliv vejleder

Bliv vejleder

Siden pandemien startede, har mange børn været nødt til at gå i skole online fra deres hjem. Fysisk undervisning og projektmapper er blevet erstattet med Zoom-opkald og PowerPoint-præsentationer. For mange studerende er fjernundervisning blevet det nye normale. Alt dette har lagt en stor byrde på både – forældre og lærere.

Derfor er det lige nu det perfekte tidspunkt at blive online vejleder. Hvis der er et emne, du kender godt til (for eksempel matematik, historie eller fremmedsprog), hvorfor ikke begynde at tilbyde virtuelle klasser? Arbejdstiden er fleksibel, og du kan gøre det fra hjemmet. Som vejleder vil du være i stand til at dele din viden og samtidig gøre en forskel i andres liv. Hvad kan være en bedre måde at tjene ekstra penge på?

Levering af mad/dagligvarer

Levering af mad

Med spredningen af ​​virussen er populariteten ved ​​hjemmelevering tjenester steget endnu mere. Der er mange apps som Wolt eller Bolt Food, hvor du kan tilmelde dig levering af mad og dagligvarer. Appsene giver dig enten en del af leveringsgebyret eller beregner indtjeningen baseret på den afstand, du kører. En af de største fordele ved at være en leverings person er, at du kan vælge dine egne timer. Så du behøver ikke bekymre dig om at planlægge dit liv omkring en sidegesjæft – arbejd når du har lyst. Mens levering af mad sandsynligvis ikke er den bedst betalende side-hustle, kan du også optjene drikkepenge, der øger din indtjening ganske meget.

Bliv en virtual assistent

Bliv en virtual assistentHvis du er organiseret, pålidelig og har gode kommunikationsevner, kan du overveje at blive en virtuel assistent. Men først, hvad er en virtuel assistent? Som navnet antyder, er det en assistent, der fungerer stort set hjemmefra. Der er mange virksomheder og enkeltpersoner, der har brug for hjælp til at styre deres forretning. Afhængigt af branchen kan opgaverne for en virtuel assistent være planlægning af møder, administration af e-mail-konti, håndtering af sociale medier og forskning. Som virtuel assistent kan du gøre det lettere for en persons hverdag og hjælpe virksomheder med at trives. Virtuelle assistent jobs kan findes på websteder som Upwork, men du kan også finde dine egne kunder ved at kontakte forskellige virksomheder.

Skab og sælg håndlavede varer

Skab og sælg håndlavede varer

De fleste mennesker har en hobby, de brænder for. Så hvis du er den kreative type og er god til at lave noget med dine hænder, hvorfor ikke gøre din lidenskab til en sideforretning. Uanset om det drejer sig om at lave smykker, strikning, male eller noget helt andet – du kan nemt tjene ekstra penge ved at sælge de ting, du har lavet. Senere hen kan du endda prøve at gøre det til en større virksomhed eller bare holde det småt for lidt ekstra penge. Det er en fantastisk side-hustle, fordi du kan have en fleksibel tidsplan og samtidig lave noget, du virkelig nyder. Hvis det er for meget at få det nødvendige værktøj og udstyr på én gang, kan du tjekke dine muligheder på Creditstar.

Bliv dyrepasser/hundelufter

Bliv dyrepasser

Hvis du er dyreelsker, er dette det perfekte job til dig. I de senere år er dyrepasser tjenester steget i popularitet. Selv i disse tider er der masser af mennesker, der ikke kan arbejde hjemmefra, og som leder efter nogen til at passe deres kæledyr. Dette er en sidegesjæft, som næsten alle kan prøve, da det ikke forventes, at du har meget erfaring. De vigtigste krav er pålidelighed og kærlighed til dyr. Desuden kan du være din egen chef og tjene penge ved bare at bruge tid sammen med dyr. Det lyder godt, ikke?

Dette er blot nogle få eksempler af mange sidehustle-muligheder. Når du træffer din beslutning, skal du tænke på dine interesser, færdigheder og hvor meget tid du har. Du finder helt sikkert, noget der passer til din livsstil!