14.12.2022

Jul: Sjove ting at lave i juletiden

Kan du mærke stemningen? Kom nu, du ved jo godt, hvad vi taler om!
Lyskæderne der er hængt op i gaderne. Sneen der daler ned fra himlen og som på en helt særlig måde nærmest varmer om hjertet, den store jagt på den helt særlige gave, træer der er pyntet fra top til tå… nu ved du helt sikkert hvad jeg taler om! 

For nu er den her nemlig, tiden vi allesammen har ventet på: Julen.
Julen bringer glæde og en følelse af lykke, men den bringer fremfor alt en masse sjov.
Lad os tage et kig på alle de sjove ting, man kan lave i juletiden!

Pynte juletræet

Lad os starte med en ting, som traditionelt set samler hele familien: pyntning af juletræet.
Vi elsker allesammen at gøre juletræet flot og vi er nærmest vores helt egne juledesignere, når vi kaster os ud i opgaven at gøre årets juletræ helt unikt.

De forskellige lys, de funklende julekugler og den famøse stjerne på toppen – alt sammen er med til at skabe en helt særlig varm følelse i hjemmet.

Se julefilm

Alene hjemme, Fars Fede Juleferie, Jack Frost, Elf og alle de mange uforglemmelige julefilm, som har skrevet sig ind i filmhistorien og vores allesammens julehjerter!

En af de bedste aktiviteter man kan bruge den spændte juletid på, mens vi venter på juleaften, er at se de mange fantastiske juleklassikere!
Julefilm bringer os tilbage til gamle minder og kan næsten få os til at føle os som børn igen.

Så spolér ikke din jul som en anden Grinchen! Se en julefilm med alle dine kære.

Julegave-shopping

Vilde julegave-shoppingture, uendeligt lange køer, julesalg overalt: sådan er julen også!
Alle forretninger og indkøbscentre er svøbt ind i juledekorationer, julelys og julemusik. Så selv det at gå rundt i de mange forskellige butikker kan få én i julestemning.

Creditstar Ball Shooter

Hvis du er på udkig efter sjov, så kommer vi ikke udenom spil!
I denne jul har Creditstar lavet et lille mini-spil for at fejre juletiden i juleunderholdningens ånd! Så gør dig klar til at spille Ball Shooter!

Skyd bolde med matchende farver for at score så mange point så muligt i dette spil for alle aldre! Udfordr din familie og dine venner og se hvem der bliver årets store julevinder.

SPIL NU

Hvad er Creditstar?

CreditStar er et internationalt finansselskab, som har opereret i mere end 16 år i 8 forskellige lande og som løbende udvider sine markeder.

Creditstar tilbyder økonomiske løsninger for alle kunder, som søger mere kontrol, fleksibilitet og effektivitet i deres lån. 

Tag et kig på SmartCredit, et fleksibelt lån på op til 65000 DKK som kan imødekomme alle behov og som kan blive skræddersyet til netop dig og dine præferencer. Takket være SmartCredit kan du tilbagebetale via komfortable rater i op til 24 måneder. 

Låneansøgningsprocessen er både nem og enkel: Søg på få minutter og modtag de længe ventede penge, så snart din ansøgning er godkendt.