31.03.2021

5 sikre og festlige måder at fejre påsken

Påsken er lige rundt om hjørnet! Vejret varmer endelig op, træer begynder at blomstre, og mange forbereder sig på at fejre den festlige weekend. Selvom tingene i år er lidt forskellige fra det, vi er vant til, skal du ikke lade den nuværende situation ødelægge det sjove. Nu er det perfekte tidspunkt at tilbringe kvalitetstid sammen med din familie, spise en masse chokolade og løfte alles humør. Der er masser af påskespil og aktiviteter, du kan nyde med dine kære, mens du holder dig sikker og socialt distanceret.

Her er nogle sjove ideer til at gøre denne påskefest til en at huske.

Lav dine egne påskeæg

Lav dine egne påskeæg

Hvad ville påske være uden chokolade? Det er altid dejligt at modtage påskeæg, men det kan være endnu sjovere at lave dine egne. Chokoladeæg er faktisk virkelig nemme at lave og smager bare super lækre. Du kan følge denne enkle opskrift eller finde en anden online. Dette er bestemt noget, som både voksne og børn kan nyde. Men hvad hvis du også vil have dine venner til at blive involveret? Intet problem, lav et Zoom-opkald, sammenlign dine påskeæg med dine venner, og vurdér, hvilken af jer der lavede den fedeste.

Spil påskebingo

Spil påskebingo

For hvem elsker ikke bingo? Dette er et spil, der får hele familien i påskestemning og holder dig underholdt i timevis. Det er også en fantastisk måde at tilbringe lidt skærmfri tid med dine kære. Du skal blot udskrive påskebingokortene og begynde at spille. Hvis du vil, kan du gøre spillet endnu mere konkurrencepræget ved at lave nogle sjove priser til vinderen.

Gå på påskevandring

Gå på påskevandring

Når vejret endelig begynder at blive varmt, hvorfor ikke få lidt frisk luft og tilbringe påsken udenfor? Da de fleste steder i øjeblikket er lukket, er der ikke noget bedre tidspunkt at opleve den smukke natur omkring dig. Så tag hele familien under armene og find en vandresti i nærheden af ​​dig. Du kan endda medbringe te og sandwich og nyde en hyggelig påske-picnic. At tilbringe tid i naturen er en god idé, fordi det kan hjælpe dig med at reducere stress, forbedre dit humør og øge følelsen af ​​lykke. Det er også en perfekt måde at opretholde en sund livsstil på, mens du ikke kan gå i fitness.

Spil Ægroulette

Spil Ægroulette

Hvis du er i humør til noget lidt fjollet, men ekstra sjovt, så kan ægroulette være det perfekte valg for dig. Så hvordan fungerer det? For at spille spillet har du brug for 12 æg: 8 kogte og 4 rå. Bland alle æggene op og læg dem på bordet. Spillerne skal hver vælge et æg og smadre det på deres eget hoved. Den spiller, der knækker flest rå æg, er taberen og får lov til at rydde op i alt rodet.

Hold en ægudsmyknings konkurrence

Hold en ægudsmyknings konkurrence

Udsmykning af æg er en af de mest spændende dele af påsken. Ferien ville bare ikke være komplet uden det. Men i år skal du tage dekorationen til det næste niveau og prøve noget unikt. En ægudsmyknings konkurrence er en perfekt måde at få hele familien med og øge alles kreativitet. Hvis du har brug for lidt inspiration, kan du her finde 60 ideer til dekoration af æg fra diskokugler til sukker belagte påskeæg. Når designet er klart, skal du få alle til at stemme på deres yndlingsæg. Og glem ikke at komme med en særlig pris til vinderen!

Selvom påskefejringen vil være anderledes for andet år i træk, er det ikke nødvendigt at annullere dine planer. Lige nu er det perfekte tidspunkt at distrahere dig selv fra den aktuelle situation og starte nogle nye traditioner derhjemme. Følg disse enkle ideer, og gør påsken sjov, mens du er socialt distanceret.