03.08.2021

Creditstar fejrer sin 15-års fødselsdag!

I august er det tid til at fejre, da Creditstar når en vigtig milepæl. I denne måned er vi officielt 15 år gamle! Derfor er der intet bedre tidspunkt end nu til at se tilbage på nogle af de ting, vi har opnået i løbet af de sidste 15 år.

Creditstar blev grundlagt i Estland i 2006 med en mission om at tilbyde enkle, fleksible og transparente økonomiske tjenester til alle. For at gøre vores produkter let tilgængelige for hundredtusindvis af kunder, bruger vi automatiserede processer, algoritmer og dataanalyse. I dag opererer vi allerede i 8 forskellige lande i Europa: Estland, Finland, Tjekkiet, Polen, Storbritannien, Spanien, Sverige og Danmark.

Hos Creditstar stræber vi altid efter at give vores kunder den bedst mulige service. Vi ønsker at være en serviceudbyder, som vores kunder stoler på og har tillid til. I øjeblikket består vores team af mere end 135 erfarne medarbejdere med mere end 30 forskellige nationaliteter. Vi mener, at lokale medarbejdere på hvert enkelt marked hjælper os med at sikre en effektiv kommunikation og en god forståelse for vores kunder.

Et af vores primære mål er at opbygge langsigtede relationer til vores kunder. Derfor arbejder vi hele tiden på at forbedre vores produkter og leder altid efter nye måder at skabe værdi for vores kunder på.

Læs videre, og find ud af, hvad nogle af Creditstars største højdepunkter i de seneste år er:

  • I 2016 modtog Creditstar Group anerkendelse fra European Business Awards. Dette er en af verdens største og ældste forretningskonkurrencer. Mere end 33.000 virksomheder fra 34 lande deltog i konkurrencen, og Creditstar var stolt over at være blandt 110 finalister
  • I juni 2017 blev Creditstar nomineret til den europæiske Fintech-pris og dens europæiske top 100-liste. Listen blev dannet ved at kombinere offentlige stemmer og ekspertvurdering.
  • I 2018 anerkendte Inc 5000 os som en af de hurtigst voksende virksomheder i Europa. Creditstar var en af de få virksomheder, der tilbyder økonomiske tjenester, som kom på listen. Vi var beærede over at være i selskab med virksomheder som Facebook, Microsoft, Oracle og mange flere.
  • I april 2019 fejrede vi, at vi rundede 100 medarbejdere. Vores medarbejdere arbejder fra mange forskellige kontorer i Europa.
  • I maj 2019 begyndte Creditstar at operere på det danske marked.
  • I august 2019 blev Creditstar Group valgt som national vinder i 2019-udgaven af den europæiske virksomhedspris. 
  • I februar 2020 rundede vi en million brugerkonti. Det er en præstation, som vi er særligt stolte af, da det viser, at vi tilbyder tjenester, som så mange kunder kan lide at bruge.
  • I februar 2021 blev vores estiske virksomheder anerkendt som nogle af de bedste virksomheder på den estiske Gazelle-liste.
  • I maj 2021 ansøgte vi om en specialiseret banklicens. Dette vil give os mulighed for at tilbyde næsten alle traditionelle banktjenester i EU/EEA-området og gøre det lettere for os at introducere nye produkter.

Disse præstationer ville ikke have været mulige uden vores kunders tillid. For at markere vores jubilæum og takke dig for din støtte har vi forberedt nogle særlige overraskelser i hele august måned!