12.01.2022

Hvad bringer 2022?

2022 er her endelig, og vi vil selvfølgelig gerne vide, hvad der vil ske! Astrologer forudsiger, at dette år vil være fyldt med nye muligheder, optimisme og vil være meget anderledes end de sidste mange år.

Ifølge det kinesiske horoskop bliver 2022 tigerens år. Det menes at symbolisere styrke, magt og dristighed.

Den amerikanske astrolog Susan Levitt siger, at 2022 bliver et år med betydelige forandringer, innovation samt stærke følelser. Kort sagt kommer i år til at handle om at gå all-in. Det er et år, der vil bringe noget ny energi ind i dit karriereliv, venskaber, økonomi og alt derimellem. Ifølge forudsigelserne fra Levitt vil 2022 være særligt heldigt for folk født i årene for hund, hest og gris. Har du det tegn, vil du have stor gavn af at tage risici i 2022.

Globale forudsigelser

I slutningen af 2021 gennemførte Ipsos en undersøgelse  blandt 22.000 voksne fra 33 lande over hele verden og spurgte ind til deres personlige forudsigelser for det nye år. Selvom folk stadig er bekymrede for miljøet og stigende priser, mener de fleste af de adspurgte, at tingene vil blive bedre i år. Ifølge  World Economic Forum er der tale om tre ting, man skal være optimistisk omkring i 2022.

Samfundet

Hver tredje respondent mener, at samfund vil blive mere tolerante over for hinanden i 2022.  Derudover forventer 7 ud af 10 personer at bymidterne får travlt igen, når folk kommer tilbage til arbejdet jævnligt på kontorer.

Økonomien

61% af de adspurgte globale borgere forudser, at økonomien vil være stærkere i 2022, end den var i 2021. Selvom de fleste mennesker forventer, at priserne kommer til at stige hurtigere end indkomsten, mener 42% at det er usandsynligt, at aktiemarkedet krakker.

Miljøet

Mens folk er bekymrede over de ekstreme vejrforhold, den globale opvarmning kan bringe, er de mere optimistiske for, at folk er klar til at skride til handling Derudover forventer omkring 45% af respondenterne, at færre vil flyve i 2022 end i 2019.

Spændende begivenheder i 2022

På trods af den igangværende coronapandemi tegner 2022 til at blive et spændende år inden for sport, videnskab og underholdning.

Sport

2022 byder på to store sportsbegivenheder: Vinter-OL og FIFA World Cup.

De Olympiske Vinterlege begynder allerede i februar og vil for første gang blive afholdt i Kina (Beijing). Det betyder, at Beijing bliver den første by nogensinde, som har været vært for både sommer- og vinter-OL.

FIFA World Cup vil i år finde sted i november og blive afholdt i Qatar. Det er den første FIFA World Cup, der finder sted i Mellemøsten.

Rummet

2022 tegner også til at blive et vigtigt år for rumfartsindustrien. NASA planlægger at affyre to kraftige raketter i år som en del af sit mål om igen at sende astronauter til månen i 2025. Derudover håber Elon Musks SpaceX at kunne flyve sin næste generation af Starship-raketter i kredsløb.

Nye film

Et nyt år betyder masser af nye film at se frem til. Nogle af de største film, der kommer ud i år tæller Batman, Avatar 2,  Downton Abbey,  Mission: Impossible 7, Jurassic World og Fantastic Beasts.

Der er altid noget ved et nyt år, der inspirerer os, genopfrisker vores vision og skaber forventning til nye udfordringer. 2022 vil med sikkerhed give os mange væsentlige ændringer, positive følelser og masser af spændende begivenheder!