19.03.2021

Træningstips: Sådan holder du dig sund under nedlukningen

Så blev der lukket ned igen,

For fitnessentusiasterne: Jeg vil vædde på, at du pressede på og arbejdede hårdt på at få en sommerkrop til juni eller juli 2021, eller måske var du lige begyndt at finde din rytme igen og gradvist var ved at opbygge momentum for at nå dine daglige fitnessmål. Desværre, på grund af den midlertidige lukning af fitnesscentre, kan det have gjort nogle af jer demotiverede eller humørsyge. Her deler vi dog nogle tips om forskellige måder, hvorpå du kan holde dig aktiv på et budget.

Youtube

YouTube

Youtube er en fantastisk kilde til at finde mange slags indhold. Fra yoga, HIIT-træning, ned til enkle og grundlæggende træningsprogrammer. Nu et år ind i den uheldige pandemi, findes der en overflod af forskellige træningsplaner og -programmer, og og det koster ingenting. Her er vores anbefalinger,

Yoga

20 minutters udstrækning af hele kroppen/yoga

Af – MadFit

Fantastisk til hele kroppen, fantastisk måde at reducere spændinger og stress i kroppen. Videoen er på engelsk, men med hendes nemme instruktioner og vejledning, bør være relativt let at følge med.

HIIT-træning

Der er mange at vælge imellem, men hvis du ikke har så meget tid, så prøv 10 minutters HIIT-træning for en fantastisk oplevelse der får pulsen op. Prøv disse nedenfor:

Hurtig 10 minutters træning

Intens cardiotræning – Vi anbefaler at spole frem til 2:30min for at springe introduktionen over.

For dem, der søger en fuld kropstræning og en tilfredsstillende træning, vil dette helt sikkert holde din puls oppe – 25 minutters cardio- og core-træning med Zanna va Dijk

Fitness-apps

Fitness-apps

Fitness-apps er fantastiske, da de kombinerer indhold med sporing. Derudover sporer nogle apps kaloriertal, men der er ikke mange der er gratis, og giver alle de førnævnte funktioner. Ikke desto mindre, hvis du er en person, der foretrækker rutine, og søger en plan til at nå dine mål, så vil en fitness-app være det rigtige for dig.

Nedenfor er vores anbefalede fitness-apps.

7 minutters træning

Vil du have noget hurtigt, der passer til din travle livsstil? Så er denne gratis app præcis hvad du har brug for, og giver dig alt hvad du skal bruge for at få en hurtig træning. Du behøver ikke noget udstyr, og det er gratis.

Tyron

Dette er en ny fitness-app, som stadig er under afprøvning, men det ser ud til at være et givende stykke teknologi. I modsætning til andre apps, hjælper denne app dig med at træne, og den bruger det foranvendte kamera til at registrere dine fremskridt, mens du træner.
I øjeblikket findes den kun på IOS.

ClassPass

Denne app giver dig mulighed for at lytte til, eller streame videotræning. Følg, hvad du føler er bedst for dig, og begynd at træne! Hvis du vil, kan du opgradere til et månedligt abonnement, udforske undervisninger, lave yoga og endda deltage i undervisning.

App Store har en masse apps til rådighed, se, hvad der virker for dig, og hold dig i form.

Andre alternativer

Andre alternativer

Hvis du gerne vil lave en langsigtet investering og gerne vil komme lidt væk fra fitnesscenteret, så skal du langsomt købe det udstyr du skal bruge fra Amazon, eller andre pålidelige butikker der sælger fitnessudstyr. Undersøg hvad du skal bruge for at træne, og køb de rigtige produkter til dig. 

Den bedste startpakke vil bestå af følgende:

  • Yogamåtte
  • Modstandsbånd
  • Håndvægte mellem 5 kg og 10 kg
  • Medicinbold
  • sjippetov

Det er alt, hvad du virkelig har brug for, for at få en fantastisk krop og en bedre sundhed.
For dem, der gerne vil “Go big or go home”, tilbyder Rogue en bred vifte af alle former for udstyr, der kan sendes direkte til din dør. Fra vægtstænger til romaskiner, og endda springbokse, kettle bells osv.

Omkostningerne kan være høje i starten, men Creditstar er en fantastisk måde at finansiere dine behov, hvis det er nødvendigt. Du bliver ejeren af dit udstyr, og du vil aldrig igen stresse over at gå glip af en træning. Træn når du vil, og begynd at arbejde hjemmefra på en komfortabel måde igen. 

Alle måder har et mål eller en plan. Spor, hvad dine resultater er, og husk ikke at angive slutdatoer. Dette er en livsstil, gør det for at nyde det og resultatet vil altid vise sig.

God træning!